Om oss

Uthyrt

Möt några av våra hyresgäster

Gemensamt för våra hyresgäster är att de alla har visioner och framtidsdrömmar, och vårt mål är att hjälpa till att förverkliga dem. Vi känner stor stolthet över alla de företag som valt att etablera sig i Foodhills kvarter. De är med och bidrar till fler arbetstillfällen och ett mer levande Bjuv, samtidigt som de får åtnjuta möjligheterna till samverkan med andra företag och ett mer cirkulärt kretsloppstänkande.

Hör från våra hyresgäster

Möt Da Aldo: Foodhills coolaste hyresgäst

Ända sedan slutet av 90-talet har Aldo Castiglione tillverkat gelato och sorbetto enligt italiensk hantverkstradition med en stor dos passione & amore. Da Aldo använder bara ekologisk mjölk och grädde från skånska bönder och noga utvalda råvaror från Italien. Vi pratar citroner från Sicilien, lakrits från Kalabrien, mandel från Apulien, bigarråer från Modena och handplockade hassel- och pistagenötter. Varje råvara har sin egen unika historia.

Läs mer

GroPro – första proteinfabriken i landet

GroPro är Sveriges första och hittills enda proteinfabrik som tillverkar helsvenska proteinkoncentrat från svenska baljväxter med en unik metod som är både miljövänlig och energieffektiv.

Läs mer

Välkommen till Foodhills Fastigheter – flytta in till ett rent nöje

Sedan starten har ett 30-tal nya hyresgäster etablerat sig i drygt hälften av lokalerna, som anpassats och moderniserats efter deras behov. Resten är fortfarande tillgängliga för nya hyresgäster som delar vår vision om en hållbar framtid.

Våra lokaler