Om oss

Våra lokaler

Hur vill du ha det?

Sedan starten har ett 30-tal nya hyresgäster etablerat sig i drygt hälften av lokalerna, som anpassats och moderniserats efter deras behov. Resten är fortfarande tillgängliga för nya hyresgäster som delar vår vision om en hållbar framtid.

Billesholmsvägen 4 – för livsmedelsindustri

Här finns 120 000 kvadratmeter under tak. I stort sett allt var redan från början anpassat för livsmedelsproduktion, men när vi tog över stod de kala och tomma. Nu får de nytt liv tillsammans med våra hyresgäster.

Billesholmsvägen 4 i Bjuv är en adress som är legendarisk bland livsmedelsproducenter. 2018 började en ny historia på adressen, då Foodhills flyttade in och anpassade lokalerna och anläggningarna för nya aktörer som arbetar för en cirkulär och hållbar produktion av livsmedel.

Flytta till Foodhills kvarter – ett rent nöje

Alla hyresgäster har tillgång till vårt vattenreningsverk och vårt avtal om fjärrvärme, men i övrigt är vi helt öppna för era krav och behov och hjälper er att realisera de lokaler ni behöver. Söker ni en lokal för livsmedelsproduktion, labb eller kontor? Vi har både viljan och utrymmet att uppfylla era önskemål.

Utöver arealerna under tak finns här också trädgårdar, lundar, växthus, gator och parkeringsplatser, som vi också tar hand om för att skapa ett levande kvarter i Bjuv: Foodhills kvarter.